close
مجتمع فنی تهران

ویژگی‌های یک عسل خوب چیست؟

ربات پرشين هاب

ربات پرشين هاب

دريافت آخرين مطالب سايت - دانلود آهنگ ، فيلم ، نرم افزار ، بازي و... - دانلود استيكر - فال حافظ - بازي هاي جالب و متنوع و ده ها امكان ديگر كه ميتوانيد با عضويت در ربات به صورت رايگان استفاده كنيد. همچنين ميتوانيد ربات را در گروه خود اد كنيد تا به ورود و خروج اعضا پيام دهد ويا در گروه شما برايتان مطالب آموزشي ، لطيفه ، بازي ، فال و ... ارسال كند

پيشنهاد ويژه Join
mr90

باکس تبلیغات

اینحا محل نمایش تبلیغات شماست. قیمت پایین،بازده بالا

ويژهبرای سفارش کلیک کنید

مطالب سایت Site Posts

0 /5

از چپ به راست زياد ميشود
(از 0 رای)

 

ویژگی‌های یک عسل خوب چیست؟

 

 

سید مهدی دهقان درگفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بسیاری از مردم تصور می‌کنند عسل طبیعی عسلی است که شکرک نزند و سفت باشد اما این تفکر اشتباه است.

 

وی خاطرنشان کرد: عسل طبیعی به دلیل این که حرارت نمی‌بیند حتما در بازه زمانی بین یک تا سه ماه شکرک می‌زند.

 

دهقان افزود: تولید کنندگان به 90 درصد عسل‌های موجود دربازار حرارت می‌دهند تا ازشکرک زدن آنها جلوگیری کنند چون اکثر مردم با ویژگی‌های عسل طبیعی آشنا نیستند و عسل شکرک‌زده خریداری نمی‌کنند.

 

وی با اشاره به این که عسل با کیفیت باید روان بوده و غلظت کمی داشته باشد،گفت: بیشتر مردم فکر می‌کنند عسلی که سفت باشد و غلیظ از کیفیت بالایی برخوردار است و عسلی که شل و روان باشد عسلی بی‌کیفیت است به همین دلیل درمغازه‌ها به دنبال عسل‌هایی می‌گردند که به سختی از ظرف جدا شود.

 

وی ادامه داد: از آنجایی که قندهای موجود درعسل طبیعی کوچک مولکول هستند، اگر ظرف این عسل را کج بگیریم به راحتی از ظرف پایین سرازیرمی‌شود ولی عسلی که از خوراندن شکر به زنبور تولید شده باشد قندآن درشت ملکول است و غلیظ به نظر می‌رسد.

 

دهقان با اشاره به روش‌های تشخیص عسل با کیفیت افزود: هرچند تشخیص عسل با کیفیت به سختی و تنها از طریق تست و آزمایش نمونه عسل درآزمایشگاه امکان‌پذیراست ولی روش‌هایی وجود دارد که مردم عادی نیز بتوانند تا حدودی عسل مرغوب را از سایر عسل‌ها تشخیص دهند.

 

این کارشناس عسل درمانی ابراز کرد: اگرعسل خوب را درآب سرد قرار دهیم به سرعت خودش را می‌گیرد و سفت می‌شود و به سختی درآب سرد مخلوط می‌شود.

 

دهقان در پایان گفت: عسل با کیفیت عطر و بوی خوبی دارد که خریدار با بازکردن درب ظرف متوجه آن می‌شود و علاوه براین عسل خوب حالت روان و شل دارد و به راحتی و تنها با کج کردن ظرف، سرازیر می‌شود.

 

دیدگاه کاربران
  • از نوشتن دیدگاه های غیر مرتبط با پست جدا خودداری کنید ؛ پرسش های غیرمرتبط را در انجمن مطرح کنید
  • در خواست های خود برای بازی ها و برنامه ها را در این صفحه ارسال کنید.
  • فقط فارسی تایپ کنید و برای سوال مجدد در صفحه از دکمه پاسخ دادن استفاده نمایید.
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی